Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA CHIRA

Descriere

Casa Chira se află în Vișeu de Sus și oferă cazare cu terasă, grădină și facilități de grătar. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără o bucătărie comună și un lounge comun, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Pensiunea are camere de familie. Toate camerele pensiunii au dulap, patio cu vedere la grădină, baie privată, TV cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape. Casa Chira oferă unele unități de cazare cu vedere la râu, iar în fiecare cameră există aparat de cafea. Toate camerele au mașină de spălat vase. Rahău se află la 42 km de proprietate, iar Dzembronia este la 47 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Baia Mare, situat la 71 km de Casa Chira.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.