Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Băile Puturoasa se află în Vama, la 50 km de Mănăstirea Săpânța-Peri, și oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, bar şi grădină. Complexul turistic Băile Puturoasa este format dintr-un ansamblu de două clădiri: băile cu piscine de tratament și o unitate de cazare cu o capacitate pentru 24 persoane în camere duble și twin. Proprietatea este amplasată într-o zonă mai retrasă, în pădure unde poți admira natura și te poți bucura de liniște și priveliști care te vor deconecta. Stațiunea este renumită pentru apele minerale sulfuroase care au un efect terapeutic pentru diferite afecțiuni și pentru tratarea bolilor reumatismale, ginecologice și alte maladii externe. Pentru a beneficia din plin de un tratament eficient îmbinat cu relaxare locația pune la dispoziție patru piscine special amenajate pentru băile cu apă sulfuroasă. Acestea sunt amplasate în interior astfel că puteți să vă planificați o vacanță la băi indiferent de sezon. În zona de piscine este amenajat un spațiu cu șezlonguri unde vă puteți destinde și un vestiar. De asemenea punem la dispoziția oaspeților noștri o saună umedă. Locația dispune și de o cafenea unde se pot servi minuturi și diverse băuturi, acestea se pot servi și în exterior pe terasă. În jurul Băilor Puturoasa pot fi parcurse trasee montane prin pădurea din vecinătate pentru o deconectare în aer liber.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Heating
Free parking
Free Wi-Fi

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.