Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Real Apartments

Descriere

El Hotel Villa Real está situado en Mallorca, a solo 150 metros de la playa de Camp de Mar y del campo de golf de Andratx. El establecimiento ofrece piscina al aire libre y apartamentos con terraza privada y TV vía satélite. Los apartamentos del Villa Real presentan una decoración de estilo playero con suelo de baldosa y disponen de zona de cocina con placa eléctrica, hervidor de agua y nevera. Los huéspedes podrán disfrutar de un bar junto a la piscina y de un bar con terraza. La playa de Camp de Mar es famosa por el restaurante La Illeta, al que solo se puede acceder a través de una pasarela de madera sobre el mar. El establecimiento se encuentra a unos 25 minutos en coche del aeropuerto de Palma y a 200 metros de una parada de autobús.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Telephone
Bar
Restaurant
Change machine

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.