Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELFIN MAR

Descriere

Lant: Delfin Hotels

Localizare: Delfin Mar Hotel este un hotel modern localizat in Santa Ponsa la 150 m distanta de plaja.

Facilitati hotel: Delfin Mar pune la dispozitia turistilor un restaurant stil bufet cu bucatarie internationala si show-uri de gatit, 2 piscine exterioare cu zona pentru copii, o piscina interioara incalzita, sala de fitness, sauna, bar, acces w-fi gratuit in zonele comune, umbrele si sezlonguri la piscine, sala de conferinte, serviciu de curatatorie, masaj, birou de inchirieri masini si biciclete.

Facilitati camere: hotelul dispune de 89 camere complet renovate, dintre care 12 sunt camere duble interconectate si 4 sunt camere triple.
Dotari camere: telefon, Tv cu canale prin satelit, seif, sistem audio, aer conditionat/incalzire, usactor de par.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.