Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMO MAALIFUSHI, THE MALDIVES

Descriere

COMO Maalifushi este o proprietate de lux situată pe insula Maalifushi, cu vedere panoramică la Oceanul Indian. Oaspeții se pot bucura de vile mobilate elegant și de tratamente spa liniștitoare. Accesul WiFi este gratuit în toate zonele. Toate vilele au masă, iPod docking station, DVD player și aparat de cafea. Băile din marmură au cadă mare și facilități de duș cu efect de ploaie. Majoritatea vilelor includ o piscină privată spațioasă. COMO Shambhala Retreat combină terapiile asiatice, nutriția, exercițiile fizice și yoga cu o agendă bazată pe rezultate, gestionată de experți în sănătate holistică. Cu Whale Shark Excursions apropiați-vă de rechinii de balenă, cel mai mare pește din mare. Alegeți dintre excursii programate în zona Farms - un colț conturat, de recif, care oferă valuri în formă mecanică, care sunt ideale pentru curse, pești sau fără aripioare, SUP sau chiar pentru a le rupe pe o tablă scurtă atunci când umflătura este ridicată - sau carti private mai dragi la unele locuri îndepărtate, secrete. Surferii se pot bucura, de asemenea, de avantajele sistemului de coaching renumit în întreaga lume. Oferind o zonă de plajă privată, acest complex frumos este situat la 60 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male. Este plasat în inima atolului Thaa, cunoscut popular pentru diversele sale specii de pești și rechini. Restaurantul Madi va servi bucătăriile Maldivei și internaționale pe tot parcursul zilei. De asemenea, oaspeții se pot bucura de mâncăruri tradiționale japoneze la restaurantul Tai sau se pot relaxa cu un cocktail la barul Thila. COMO Shambhala Cuisine este un concept nutrițional unic, care încorporează ingrediente organice bogate în enzime vii, vitamine și minerale marine, oferind în același timp aromă. Alimentele sunt crude, aburite sau la grătar pentru beneficii maxime pentru sănătate. Camerele dedicate Play by COMO au fost concepute ca un spațiu inspirat și social pentru familii. Din ianuarie până în aprilie, sunt disponibile opțiuni de pescuit în nordul și sudul COMO Maalifushi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.