Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN MARCO VILLAS

Descriere

Vilele SanMarco sunt situate într-o grădină cu piscină și teren de tenis. Proprietatea se află la 200 de metri de plaja din Kranevo şi oferă parcare împrejmuită gratuită. Vilele cu aer condiţionat de la SanMarco sunt dotate cu balcon privat, cu vedere la grădină. Fiecare vilă are chicinetă, zonă de relaxare şi baie privată. Oaspeţii se pot bucura de piscină sau pot juca ping-pong sau tenis. În zonă se pot face, de asemenea, scufundări și călărie. Aeroportul internaţional din Varna se află la 20 km. Grădina botanică din Balcic este la 10 km. Oaspeţii pot ajunge cu maşina la Golf Riviera din Bulgaria în mai puţin de 1 oră.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.