Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KRABI CHADA RESORT


Descriere

Acest complex este situat central în Ao Nang, la poalele dealului. Oferă unități de cazare elegante, cu vedere uimitoare la Marea Andaman sau la peisajul tropical luxuriant. Are opțiuni de luat masa, sală de gimnastică și piscină în aer liber. Toate camerele includ WiFi gratuit.
Localizare

Acest complex este situat central în Ao Nang.

Facilitati Hotel

Are opțiuni de luat masa, sală de gimnastică și piscină în aer liber. Toate camerele includ WiFi gratuit. Dacă oaspeţii sunt interesaţi de vizitarea mai multor insule sau vor să meargă într-o excursie de scufundări, pot lua legătura cu biroul de turism. Personalul prietenos poate organiza excursii, activități și transport pentru oaspeţi. Masa poate fi luată la Jinda Coffee House, unde se pot savura preparate asiatice autentice și arome internaționale, sau la barul de pe acoperișul proprietății Krabi Cha-Da. Apusul soarelui poate fi admirat în timp ce se bucură de o cină cu lumânări și de cocteiluri sub cerul înstelat.

Facilitati Camere

Camerele spațioase de la Krabi Chada Resort - SHA Plus sunt decorate într-un amestec de stil thailandez și chinez, cu scheme de culori vibrante. Oferă podea din lemn, precum și balcon sau terasă privată.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.