Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVASEA RESORT KRABI


Descriere

AVA SEA Resort Krabi, Ao Nang Beach are vedere panoramică la oraș şi oferă unităţi de cazare confortabile, cu WiFi gratuit și parcare privată. Complexul este aproape de mai multe restaurante și atracții, iar plaja este la doar câteva minute de mers pe jos. Toate camerele au aer condiționat, paturi confortabile, zonă de relaxare și balcon privat. Oaspeţii au la dispoziţie un TV cu ecran plat. Baia privată este dotată cu articole de toaletă și duș cu efect de ploaie. În plus, unităţile au frigider, fierbător electric și facilități de cafea/ceai. Plaja Nopparat Thara se află la 8 minute de mers cu mașina, iar plaja Phra Nang Cave este la 4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Krabi, situat la 25 km de AVA SEA Resort Krabi, Ao Nang Beach.

Property Location
The property is situated just a few minutes'' walk away from Aonang beach.

Rooms
All rooms are air-conditioned and equipped with a comfortable bedding, a seating area and a private balcony. A flat-screen TV is also provided for guests' enjoyment. The en suite bathroom comes with shower amenities and a rain head shower. Extras include a fridge, an electric kettle and coffee/tea facilities.

Amenities

WiFi is available in all areas and is free of charge.

Outdoor pool (all year) – FREE

Lift / Bridal suite / Sun terrace

Dining

Cuisine types

  • Asian
  • International
  • Local

Business, Other Amenities
Newspapers / 24-hour front desk / Ticket serviceTour desk /Car hire

 Fax/photocopying Additional charge

 Business centre Additional charge

 Meeting/banquet facilities Additional charge

Location


Nopparat Thara Beach is a 8-minute drive from the property, while Phra Nang Cave Beach is 4 km away. The nearest airport is Krabi Airport, 25 km from Ava Sea Resort.

Recreation Facilities

 Swimming pool

 Fitness

 Full body massage

Spa


Massage Additional charge

Good to know

  • No pets and no service animals are allowed at this property.
  • Free private parking is possible on site (reservation is not needed).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.