Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zephyros Hotel


Descriere

Descriere: Un hotel recomandat pentru o vacanta activa si economica, situat in orasul Kos.

Localizare: in orasul Kos, la 40 m de plaja, 400 m de centrul vechi, 700 m de port si 21 km de aeroport.

Dotari camere: frigider, televizor, telefon, aer conditionat (~4 EUR/camera/zi), baie cu dus, uscator de par, balcon, acces internet Wi-Fi (contra cost)

Facilitati hotel: salon de mic dejun, bar -cafenea, terasa, piscina, seif la receptie (contra cost), acces internet wireless (contra cost).

Tip masa: mic dejun
Acest hotel pe plajă se află pe o stradă principală la cam 500 de m de obiectivele turistice populare, în centrul orașului Kos se poate ajunge în 1 km. Cel mai apropiat aeroport este Kos (KGS), distanța este de aproximativ 25 de km.

În camere există un aparat de aer condiționat (contra cost) și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi. Baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.


Cele 8 camere single și cele 42 de camere duble sunt împărțite pe 3 etaje, la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat oferă un seif și un spațiu cu televizor. În spațiile comune este disponibil WiFi. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Bicicliștii au la dispoziție locuri de parcare pentru biciclete.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Loc de joaca pentru copii
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.