Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Michelangelo Resort and Spa

Descriere

Situat deasupra plajei cu pietriş din Agios Fokas, acest hotel ultramodern de 5 stele oferă 3 piscine în aer liber cu terasă panoramică, o piscină pentru copii şi o piscină interioară. Camerele au o verandă mobilată, cu vedere la mare. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Toate camerele de la Michelangelo Resort & Spa sunt decorate în culori moderne şi liniştitoare. Cele mai multe includ o zonă de relaxare. Unităţile sunt dotate cu TV prin cablu, minibar şi aer condiţionat.

Centrul spa are o piscină interioară încălzită cu cadă cu hidromasaj, o saună şi o baie de aburi. Oaspeţii se pot răsfăţa cu unul dintre tratamentele de masaj excelente disponibile. De la cele 3 piscine în aer liber ale hotelului, oaspeţii pot admira apusul soarelui.

Bufetul variat de mic dejun este servit la restaurantul elegant, care are vedere la mare şi la piscină. La prânz şi cină puteţi savura preparate à la carte. Hotelul are un bar lângă piscină, un bar în hol şi un bar pe plajă.

Agios Fokas, cu plaja cu pietriş şi câteva taverne, se află la câţiva paşi, iar oraşul Kos, situat la 8 km, este accesibil în 10 minute cu autobuzul.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hostel
Country estate
American or Russian billiards
Horse riding
Designer hotel
Holiday resort
JCB
Bed and breakfast
All Inclusive
Buffet dinner
Tourist area
Games room
Medical service
Ecological hotel
À la carte dinner menu
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Business hotel
Special-diet food
Handball
Water aerobics
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Hairdresser
Mobile phone network signal available
Cloakroom
Covered swimming pool
Sauna
Laundry service
Safe
King size bed
Beach hotel
Conference hotel
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
Steam bath
Bungalow complex
Garden
American Express
Diners
Bicycle/mountain bike
Children\'s entertainment
Lift
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Lounge
Internet access
Rent a bike
Gymnasium
Games area
Balcony
Fridge
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.