Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Lagoon Village

Descriere

Blue Lagoon Village este un complex luxos de tip sat, cu 366 de camere. Acest hotel all inclusive este în contact direct cu plaja de nisip, oferind vederi magnifice. Se află la doar 10 km de centrul orașului Kefalos, lângă Paradise Beach, una dintre cele mai frumoase plaje din Kos, la doar 7 km de aeroport și la 30 km de orașul Kos, capitala insulei.

Blue Lagoon Village oferă o gamă largă de facilități, cum ar fi restaurantul Main Aegean cu secțiuni de interior și exterior, taverna Thalassa Fish, restaurantul Susshimi Sushi și restaurantul chinezesc Golden Sun, care vă oferă diferite gusturi din întreaga lume. Mythos Taverna servește mâncăruri tradiționale grecești, restaurantul italian Piazza oferă un gust al Italiei, restaurantul Adventure BBQ este locul unde vă puteți grata propria combinație de diferite tipuri de carne și în cele din urmă Gelateria, unde vă puteți bucura de panckaes, vafe, dulciuri și gheață -cream.You va avea un loc de munca grea alegerea unde sa aiba bautura ta; la barul Shake & Mix în orice moment al zilei, barul Wet Pool, un bar impresionant de înot, barul Piazza și Barul de teatru în după-amiaza, sau barul de plajă și snack și barul de la piscina Plaza în timpul zilei.
Oaspeții noștri din întreaga lume vor avea posibilitatea de a alege o piscină de 3000 de metri pătrați cu jacuzzi și jeturi de apă, o piscină cu activitate de 1000 de metri pătrați, cu o secțiune pentru copii, o piscină pentru copii Splash și o piscină de odihnă de 1000 de metri pătrați. Există, de asemenea, alegerea plajei lungi, de nisip, cu o varietate de sporturi nautice și chioșcuri de plajă, contra unei încărcări. Pentru copii și tineri la inimă, vă recomandăm terenul de aventură cu teren de corzi, tobogane cu apă și jocuri cu apă. Oaspeții noștri pot obține prosoape de plajă / ​​piscină utilizând cardul pentru prosoape pe care îl primesc de la recepție la check-in. Clubul de sănătate complet echipat, cu piscină încălzită, jacuzzi, saună și baie de aburi, este disponibil tuturor oaspeților noștri de peste 16 ani. Pentru cei care doresc să se răsfățească, Spa Armonia oferă o gamă largă de tratamente.
Pentru a oferi cele mai bune posibilități de cazare tuturor oaspeților noștri valoroși, am creat camere standard cu vedere la mare și piscină înot, camere de familie, precum și suitele Junior și apartamente Executive cu piscine private. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit, mini-frigider, facilități de cafea / ceai, acces gratuit la internet, telefon, seif gratuit, unități individuale de aer condiționat, uscător de păr și articole de toaletă.
Satul Blue Lagoon, în armonie totală cu peisajul pitoresc, deschis din mai până în octombrie, oferă confort și ospitalitate caldă, care atrage turiști din întreaga lume. Frumusețea naturală abundentă și apele limpezi ale cristalului fac hotelul un paradis al liniștii, ideal pentru familii și cupluri. Pentru cei care doresc să se bucure de toate acestea și mai mult, Blue Lagoon Village este răspunsul.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.