Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXIA FERENTINOU

   Kefalonia, Grecia

Descriere

Alexia este o proprietate de familie şi este situată în satul Vasilikades din Kefalonia, la câțiva pași de taverne, minimarketuri şi de o brutărie. Proprietatea are şi un snack bar. Oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la WiFi şi balcon privat. Studiourile şi apartamentele de la Alexia sunt decorate simplu şi au vedere la grădină şi la zona înconjurătoare. Includ o chicinetă cu frigider şi plite. Fiecare unitate de cazare oferă aer condiţionat şi TV. Baia privată este dotată cu duş. Activitățile includ dans și yoga la o taxă suplimentară, lângă proprietate. Parcarea este gratuită. Alexia este situată la 25 km de satul Sami şi de port şi la aproximativ 10 km de pitorescul sat Fiskardo. Aeroportul internaţional Kefalonia este la 46 km, iar oraşul Argostoli se găsește la 37 km. Renumita plajă Myrtos este la 10 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.