Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFRALA SUMMERHOUSE

   Kefaloniaargostoli, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Afrala Summerhouse este o vilă cu grădină în care există o piscină în aer liber, situată în localitatea Chavriáta. Oaspeţii au la dispoziţie o terasă şi facilităţi de grătar. Bucătăria este dotată cu o mașină de spălat vase și un cuptor, iar unitatea include o baie privată cu halate de baie și uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție un TV cu ecran plat și o consolă de jocuri, precum și un laptop și un CD player. Printre facilitățile de la Afrala Summerhouse se numără și un centru de fitness. Proprietatea oferă biciclete ce pot fi utilizate gratuit și un serviciu de închiriere de biciclete, iar zona este apreciată de amatorii de ciclism. Localitatea Sami se află la 52 km de Afrala Summerhouse, iar insula Poros este la 70 km de proprietate. Se pot desfășura diferite activităţi, precum pescuit şi drumeţii. Aeroportul Internațional din Cefalonia este situat la 50 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.