Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIOLETTA HOTEL


Descriere

Hotelul Violetta este situat într-o zonă liniştită din stațiunea litorală Kamena Vourla, la 1,5 ore de mers cu maşina de Atena. Hotelul oferă o terasă la soare cu vedere la mare. Accesul Wi-Fi este gratuit în întreaga proprietate.

Locația hotelului reprezintă locul ideal de cazare pentru oaspeții care vor să exploreze defileul Thermopile, muntele Pelion, orașul Delphi și satele mici şi pitorești situate în munții din apropiere.

Camerele sunt mari, confortabile şi pun la dispoziţie TV, minibar și aer condiționat. Toate camerele oferă balcon privat cu vedere la mare.

Micul dejun este servit în lounge-ul cu aer condiționat, care include un bar, un local cu autoservire și o zonă de relaxare cu șemineu.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.