Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental Mare

Descriere

Linia orizontului, marea largă și liniștită, Golful Napoli: acesta este peisajul care se desfășoară în fața Hotelului Continental Mare. Hotelul Continental Mare este o oaza de relaxare cu vedere spectaculoasa la Golful Napoli, situat intr-un parc mare și liniștit, nu departe de portul Ischia și de restaurantele și cluburile de noapte pitorești de pe malul său drept „Riva Destra”, de străzile comerciale. si plajele din zona Lido. Caracterizat printr-o arhitectură proaspătă, în stil mediteranean, este locul ideal pentru o vacanță în numele relaxării și al bunăstării pe frumoasa Insula Ischia. Piscinele termale amplasate pe versanții dealului și golful subiacent oferă locuri încântătoare de liniște. În centrul orașului Ischia Porto și la plaje se poate ajunge și pe jos. În micul hotel SPA vă puteți bucura de o regenerare completă, datorită unei game de tratamente faciale și corporale, și vă puteți relaxa cu diferite tipuri de masaj. Camerele hotelului, mobilate elegant si cu gust sunt dotate cu cel mai inalt confort, iar vederea plăcută de la restaurant reprezintă complementul perfect pentru bucătăria tradditionala mediteraneană, servind doar ingrediente proaspete, autentice.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Swimming pool
Snack bar
Free Wi-Fi
Sun loungers or beach chairs
Spa and wellness centre
Balcon
Televizor
Spa / Wellness packages
Minibar
Uscător de păr
Aer condiţionat
Terasă
Grădină
Facilități spa

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.