Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aroma Dryos Eco & Design Hotel

Descriere

Locatie

Metsovo, la 40 min de mers cu masina de Igoumenitsa, 435 km de Aeroportul International "El. Venizelos" Atena si la 260 km de Salonic.


Recomandari

Stil personalizat traditional arhitectural. Hotelul este construit in intregime din piatra si lemn, lustruit manual. Decorul emana caldura si eleganaa. Tavane facute cu pricepere, tesaturi fine, tesute de artizani si tesatori din regiune. Design deosebit, usi decorative realizate cu modele autentice de epoca, precum si mobilierul, proiectat de ordin exclusiv. Culori, tesaturi si materiale de constructie, in combinatie cu o varietate de camere cu tavane din lemn sculptate, constituie un fel de "decor".


Descriere camere

Un total de 16 camere : 2 Doubles (~ 18 m), 6 Doubles Deluxe Fireplace (~ 28 m), 4 Doubles Superior Fireplace (~ 23 m), 4 Suites Fireplace (~ 35 m). 

Fiecare camera are un design unic.

Facilitati camera : 

Aer conditionat incalzire, mini-bar (cu plata), TV, TV LCD, seif (gratuit), telefon, Wi-Fi gratuit, cada/dus, articole pentru baie Apivita, uscator de par, halate de baie si papuci, balcon - majoritatea camerelor cu vedere la munte.

Double Room pat dublu, dus cu hidromasaj.

Double Deluxe Fireplace pat king size, dus cu hidromasaj, semineu (lemnul - gratuit).

Superior Double Fireplace pat dublu, dus cu hidromasaj,  semineu (lemnul - gratuit).

Suite Fireplace pat king size, canapea, baie cu jacuzzi (doar in o suita cu dus cu hidromasaj), semineu (lemnul - gratuit).

Camere pentru nefumatori.

Servicii zilnice de  curatenie si schimbarea prosoapelor, schimbarea asternuturilor - 3 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Incalzire
Telefon
Card de credit
Facilitati persoane cu dizabilitati
Animalele de companie permise
Canale TV prin satelit
Halat de baie
Wi-Fi internet in spatiile publice
Wi-Fi internet
Cleaning, change of towels, change of linen
Receptie
Bus stop
Bar principal

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.