Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vama 54

   Intorsura Buzaului, Romania

Descriere

Situat în rezervaţia naturală Ciucaş, Vama54 Boutique oferă 3 terase, plajă privată, cadă cu hidromasaj în aer liber, saună, restaurant şi o zonă de lounge comună în care există consolă Xbox. Acesta pune la dispoziție și un serviciu de închiriere de biciclete de trekking MTB.

Toate camerele au o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite, un balcon cu vedere la munţi şi la un râu şi o zonă de relaxare în aer liber.

Dimineaţa se serveşte micul dejun, care poate fi savurat şi în cameră. Restaurantul à la carte asigură şi prânz la pachet. Vama54 Boutique oferă produse ecologice provenite de la ferme locale. În zilele de sâmbătă, în lounge se organizează un bufet cu grătar și salată, precum și muzică live cu DJ.

Oaspeții se pot relaxa într-o grădină sau pe o terasă sau într-un lounge comun, pot juca jocuri într-o sală de jocuri, pot citi cărți într-o bibliotecă, iar copiii pot explora un mare loc de joacă. Seara se organizează activităţi de divertisment. Călărie și plimbări cu ponei pentru copii pot fi aranjate la un cost suplimentar.

Cascada Urlătoarele se găseşte la 7 km. În timpul iernii, chiar lângă proprietate este o pârtie de săniuş. La un cost suplimentar se oferă transfer la zona de schi Poiana Braşov.

Satul Vama Buzăului este situat la 4,9 km. Gara Întorsura Buzăului se află la 20 km de proprietate și un serviciu de transfer gratuit este posibilă, pe bază de rezervare prealabilă. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.