Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Langa hotel, puteți găsi o parcare și un garaj. Clienții, au la dispoziția lor 31 camere. Are un hol, o recepție, ascensor, chioșc, un bar, o sală pentru micul dejun și wifi. SITUAȚIA: Se situeaza aproape de centrul orașului Innsbruck. În apropiere de unitatea de cazare, puteți găsi palatul de congrese. De asemenea, clienții pot găsi târgul comercial, centre comerciale, baruri și restaurante. La doar 10 minute de unitatea cazare se află stația de tren și o stație de transport public. La 44 kilometri este disponibil stațiunea de schi. La 185 km de unitatea de cazare oaspeții pot găsi Salzburgo, CAMERA: Camerele au mochetă, pat dublu, radio, televizor, internet și telefon. În plus, au internet, telefon cu o taxă suplimentară, duș, uscător de păr, seif și încălzire centrală. INSTALATII: Cu o plată suplimentară, pot găsi saună, baie cu aburi și o sală de sport. MANCARURI: În ceea ce privește gastronomia, dispune de mic dejun tip bufet. METODE DE PLATA: Se acceptă American Express, mastercard, visa, plata în numerar și unele carduri de debit.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.