Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADRIATIQ HOTEL HVAR

   Insula Hvar, Croatia

Descriere

Localizare: Hotelul Adriatic este situat la doar cateva minute distanta pe jos de centrul orasului Biograd na moru, unul dintre cele mai importante centre turistice din Dalmatia de Nord. Oaspetii tineri vor indragi in mod special hotelul Adriatic 3* deoarece este aproape de oras, de plaja si de multe centre sportive si de recreere (Centrul Acvatic, Parcul de Sarituri, Centrul de tenis).Dotari: Hotelul Adriatic - Biograd na moru 3* este deschis tot timpul anului si are 100 de camere si 5 apartamente dotate cu aer conditionat, mini bar, SAT TV, telefon, uscator de par. Facilitati: restaurant, restaurant a la carte, piscina exterioara, parcare cu plata, bar, gradinita, sala de conferinte, centru wellness, casa de schimb valutar si acces la internet. Sport si divertisment: programele sportive si de recreere, disponibile din Iulie pana in Septembrie, sunt la doar 50 m de hotel, centrul de tenis se afla la o distanta de 200 m iar Centrul acvatic este la 100 m de hotel, aqua park pe plaja.Plaja: la 70m

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.