Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMAZING STAY AT THE VIEWS

Descriere

Cu vedere la lagună, apartamentul nostru confortabil și drăguț cu 1 dormitor vă va face să vă simțiți ca acasă departe de casă. Înconjurat de apartamente Water Side, cu vedere și facilități premium, cu vedere la Sliders Cable Park, unul dintre cele mai mari parcuri de veghe din lume, vă veți bucura de o experiență cu adevărat unică. Amestecând arhitectura nubiană cu o întorsătură modernă, designul îmbrățișează arhitectura generală a lui El Gouna, dar se remarcă prin caracterul său contemporan. Ideal pentru familii sau prieteni, apartamentul nostru este spațios și luminos și poate găzdui până la 4 persoane. Bucătărie echipată în plan deschis, living luminos cu zonă de luat masa, apartamentul conține, de asemenea, o baie privată cu duș. Toate facilitățile sunt incluse, cum ar fi lenjerie de pat și prosoape, TV prin satelit, acces rapid și gratuit la internet, un loc de parcare gratuit etc. ...

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.