Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Pharaohs Makadi

Descriere

Sport si agrement
centru de diving, sala de fitness, volei pe plaja, teren de fotbal, teren de tenis, biliard, gimnastica, snorkeling, scuba diving.

Facilitati hotel
3 restaurante, 1 snack bar, lobby bar, cafenea orientala, discoteca, spalatorie, sala de conferinte, magazine, coafor, discoteca.

Facilitati copii
loc de joaca, piscina, mini-club.

Localizare
Harmony Makadi Bay Hotel & Resort se află la numai 35 km de Aeroportul International Hurghada, la 43 km de Hurghada şi 255 km de Luxor. Harmony Makadi Bay Hotel & Resort este un loc ideal pentru vacanţă de relaxare.

Facilitati camere
terasa, mini-frigider, seif, A/C, telefon direct, internet wireless (contra cost), baie cu dus si uscator de par, camere pentru nefumatori (la cerere).

Plaja
Plaja: plaja privata cu nisip.

Piscina
3 piscine.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

City centre
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.