Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Vila Silva I se afla in partea centrala a orasului Hateg, intr-o zona linistita. Gara Hateg se afla la numai 500 m distanta de pensiune, iar la 900 m mai multe supermarket-uri. Geoparcul Dinozaurilor este la 1 km distanta de vila. Vila Silva ofera cazare in regim de 3 stele, punand la dispozitie camere duble si duble superioare, toate camerele fiind dotate cu TV cu ecran plat si canale prin cablu, baie privata cu uscator de par si articole de toaleta gratuite. Camerele au vedere la gradina sau la piscina, numai camerele de la etajul 2 fiind dotate cu aer conditionat. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Restaurantul pensiunii serveste un mic dejun continental si cina traditionala. Pentru relaxare, Vila Silva I pune la dispozitie o terasa, bar, gradina si o piscina exterioara.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Garden
Terrace
Swimming pool
Street parking
Ski storage
Heating
Free parking
Non-smoking rooms
Soundproof rooms
Free Wi-Fi
Daily maid service
Restaurant (a la carte)

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.