Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Belvedere

Descriere

Vila Belvedere este situata in apropierea Parcului National Retezat, la intrarea in orasul Hateg dinspre Petrosani, pe drumul E79, fiind locatia ideala pentru o vacanta alaturi de familie, intr-o zona plina de atractii montane. La doar 9 km departare se afla Manastirea Prislop, unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj din Romania, iar Castelul Corvinilor se afla la 4 km distanta. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Clasificata la categoria de 2 stele, Vila Belvedere ofera cazare in camere duble si triple. Toate acestea sunt dotate cu TV, baie proprie cu dus, balcon, acces la internet, incalzire. Accesul la internet este gratuit in toata locatia. In restaurantul Vilei Belvedere, pe terasa mare din fata pensiunii si in curtea interioara se pot servi delicioase preparate culinare traditionale si cu specific zonal. Materia prima este procurata din ferma proprie sau din partidele de vanatoare si pescuit sportiv organizate oficial. Suplimentar, Vila Belvedere pune la dispozitie oaspetilor receptie deschisa non-stop, sala de evenimente, bar, terasa, gradina, gratar, drumetii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Conference rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Non-smoking throughout
Designated smoking area

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.