Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Avy este situata in Hateg, la aproximativ 2 km fata de centrul orasului. Este locatia ideala pentru turistii care vor sa viziteze unele dintre cele mai importante monumente de arhitectura si vestigii arheologice din tara. Numeroase obietive turistice se afla in apropierea pensiunii, printre care si Genoparcul Dinozaurilor la 1,3 km, Cetatea Regala a Hategului la 4,2 km, Manastirea Prislop la 14 km si Lacul Cinis la 35 de km. Gara din oras se afla la 2 km distanta. Oaspetii au acces la parcare gratuita. Clasificata la categoria 3 stele, Pensiunea Avy pune la dispozitia oaspetilor 13 spatii de cazare impartite in camere duble si triple. Fiecare dintre acestea dispune de televizor, minibar, aer conditionat, birou, frigider si baie proprie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Unitatea de cazare detine o bucatarie comuna, complet utilata, ideala pentru turistii care vor sa isi prepare diverse tipuri de mancare. Cele mai apropiate restaurante sunt Hanul Bucura la mai putin de 50 de metri si Vip Food la 1 km. Suplimentar, oaspetii pot beneficia de terasa, gradina, faciliatati de gratar, echipament de badminton si tenis de masa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
Fax
Pets allowed
24-hours front desk
Non-smoking throughout

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.