Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Renaissance Hanioti Resort Spa (Chanioti Kassandra)

Descriere

Un hotel privat format numai din apartamente, situate în mod ideal departe de trafic.Cele 9 clădiri langa care se afla piscina reprezinta un concept ideal pentru cei care caută exclusiv vacanţe private. Un confort unic si simplu, dar, în acelaşi timp eleganta decoraţie ofera cadrul dorit pentru momente plăcute.Clasificare
4*

Website
http://renaissance-hanioti.gr

Localizare
In frumoasa statiune Hanioti de pe bratul Kassandra la nici 100 de metri de plaja si cam la 85 de kilometri distanta de aeroportul "Makedonia" din Salonic se gaseste acest frumos complex hotelier de 4*, ce ofera turistilor sai conditii luxoase, momente relexante si servicii pretentioase.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Dry cleaning/laundry service
Garden
24-hour front desk
Bar/lounge
Snack bar/deli
Terrace
Multilingual staff
Spa services on site
Pool umbrellas
Fitness facilities
Pool sun loungers
Free WiFi
Smoke-free property
Laundry Facilities
Beach towels
Concierge services
Full-service spa
Turkish bath/Hammam
Outdoor seasonal pool
Free parking nearby
Street parking
Lockers available
Wheelchair accessible – no

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.