Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regos

Descriere

Această proprietate este la 1 minut de mers pe jos de plajă. Înconjurat de o grădină, chiar pe malul mării din Paradeisos, Hotelul Regos oferă apartamente cu aer condiționat, cu vedere la Marea Egee sau la munți. Wi-Fi gratuit este disponibil în întregul hotel. Tavernele și magazinele se află la o plimbare de 3 minute.
O chicinetă cu facilități de gătit și frigider este inclusă în toate apartamentele de la Regos. Fiecare are un TV prin satelit și un birou.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa în care se află un loc de joacă. Pe plajă sunt disponibile șezlonguri și umbrele gratuite.

Satul Toroni și Nikiti se află la o distanță de 20 km. Se oferă parcare privată gratuită la proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.