Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELITON INN

Descriere

Situat chiar pe plaja Paradisos, decorată cu steagul albastru, familia Meliton Inn oferă camere decorate elegant, cu balcon. Mai multe facilități includ un loc de joacă pentru copii. Centrul cosmopolit al orașului Neos Marmaras este la 600 m distanță.

Meliton oferă unități cu aer condiționat, TV prin satelit și DVD player. Unele unități includ facilități de gătit, în timp ce altele au vedere la Golful Kassandra.
Micul dejun este servit zilnic la zona de luat masa a proprietății, inclusiv plăcinte tradiționale și omelete de casă. Oaspeții se pot bucura de o gamă largă de băuturi, cocktailuri și gustări la barul de pe plaja din Meliton Inn.

Sunt disponibile șezlonguri gratuite și umbrele de plajă. Personalul de la Meliton Inn poate organiza și activități sportive în locații din apropiere.

Vizitele la Muntele Athos, aflate la 1 oră distanță, sunt organizate de personalul hotelului. Transferul de la Aeroportul Internațional din Salonic poate fi aranjat contra unui cost suplimentar. În apropiere este disponibilă o parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.