Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KASSANDRA BAY VILLAGE


Descriere



Localizare

Hotelul Kassandra Bay Village*** este situat pe un deal, intre sat si plaja, la aproximativ 500 de metri de centrul statiunii si 600 de metri fata de plaja.Statiunea Kallithea se afla la 5 kilometri iar satul Afitos se afla la 8 kilometri.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri & umbrele la piscina Un restaurant a la carte, bar, snack bar.Pentru copii loc de joaca.Acces internet WiFi in zona receptiei si la piscina (gratuit) .Parcare.

Facilitati camere

Hotelul ofera cazare in 27 de camere confortabile, de diferite categorii:camere duble/camere triple/ camere cu 4 paturi. Camerele au in dotare: aer conditionat, TV, frigider, seif (cu taxa), baie cu dus, uscator de par si balcon. Camerele au vedere spre gradina, munte sau mare. La cerere se ofera patut de bebelus. 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.