Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMENOS VILLAS

Descriere

Construită în stil tradițional, proprietatea Armenos Villas se află în Ierissos, la doar 200 de metri de plajă și pune la dispoziție unități de cazare în sistem self-catering. Restaurante și baruri sunt la mai puțin de 300 de metri, iar cel mai apropiat supermarket este la 50 de metri. Toate unitățile de cazare au TV cu ecran plat. Toate unităţile au terasă şi/sau balcon. Bucătăria este utilată cu un cuptor cu microunde. De asemenea, se oferă prăjitor de pâine, frigider și fierbător. În fiecare unitate este o baie privată cu papuci și cadă. Prosoapele și lenjeria de pat sunt incluse. Olympiada și cetatea antică Stagira sunt la 23 km de Armenos Villas. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 100 km de Armenos Villas. Bărcile către Mănăstirile de pe Muntele Athos pornesc din Ierissos.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.