Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARIADNI VILLAS

Descriere

Ariadni Villas se află la doar 250 de metri de plaja cu steag albastru din Kriopig, în mijlocul unei zone cu verdeaţă luxuriantă. Proprietatea se bucură de vedere superbă la mare. Centrul oraşului Kriopigi este la 2,5 km. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Toate unităţile de cazare de la Ariadni Villas au grădină privată. De asemenea, oferă aer condiţionat şi bucătărie complet utilată. Acestea includ mobilier modern şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unităţile de cazare au 2 balcoane, unul cu vedere la munte, iar celălalt cu vedere la mare Ariadni Villas pune la dispoziţie şi o terasă cu şezlonguri gratuite. Oraşul Kallithea, care oferă o serie de cluburi şi restaurante pline de viaţă, se află la 2 km. La 200 de metri este un supermarket. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 67 km de Ariadni Villas. Oaspeţii au la dispoziţie parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.