Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Norica

Descriere


Localizare:


Pensiunea Norica este situat în comuna Gura Raului, comun care face parte din salba celor mai vechi, frumoase i înstrite aezri ce alctuiesc Marginimea Sibiului, la 18 km de Sibiu în direcia Sebes (Cristian, Orlat, Gura Raului,Soseaua Transalpina,Ranca).


Centrul oraului Sibiu este la 30 de minute de mers cu maina, iar Dealul Cetatea Scurt se afl la 10 minute cu maina.


Gara din Orlat este la 4 km, iar cea mai apropiat staie de autobuz este la doar 200 de metri. Aeroportul Internaional Sibiu se afl la 14 km de proprietate.


Dotari si facilitate:


Pensiunea Norica va pune la dispoziie urmatoarele:


10 camere duble (cu baie proprie);

- incalzire centrala;

- sala de sedinte 20 locuri;

- terasa;

- salon 40 locuri cu bucatarie internationala;

- personal calificat (bucatari, ospatari);

- limbi straine vorbite: germana, engleza;

- inchirieri schiuri si clapari (in sat este partie de schi si la 20 km. se afla statiunea Paltinis);

- internet in fiecare camera;

- cablu;

- telefon;

- parcare in curte.


În restaurant sunt servite specialiti ardeleneti i preparate din buctria internaional. Bicicletele pot fi împrumutate gratuit sau închiriate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.