Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamentos Venecia

Descriere

Los Apartamentos Venecia están ubicados junto a la Plaza Nueva de Granada, a solo 15 minutos a pie de la Alhambra, y ofrecen unas vistas magníficas a la Alhambra y al centro de Granada. Este establecimiento tiene habitaciones prácticas con balcón y conexión Wi-Fi gratuita. Los Apartamentos Venecia se encuentran a 2 minutos a pie de la calle Elvira, una calle llena de bares de tapas tradicionales y salones de té de estilo árabe. Además, la catedral de Granada y el Albaicín están a menos de 300 metros del alojamiento Venecia. El personal del Venecia ofrece información sobre la ciudad y la región de Andalucía y la oficina de información turística de la ciudad está a solo 100 metros de distancia.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ceramic tile/marble floor
Shared bathroom
Views of a point of interest
Sale of tickets
Gay-friendly
Dry-cleaning service
Free WiFi connection
Family rooms
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Free bathroom amenities
Fan
Luggage storage
Private parking
WiFi connection
Bedsheets
Towels
Parking
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Balcony
Heating
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.