Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Red Lake Inn

   Gheorgheni, Romania

Descriere

Oferind acces gratuit la cada cu hidromasaj, sauna cu infraroşu şi zona de fitness, Red Lake Inn are interioare elegante, cu Wi-Fi gratuit şi TV LCD cu programe prin cablu. Aflat la 1 km de şoseaua principală, include un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internaţională, specializat în peşte şi mâncăruri vegetariene.

Hotelul se bucură de o locaţie liniştită în zona rurală, cu un pârâu chiar lângă proprietate. Toate unităţile au pardoseală din lemn de esenţă tare şi baie privată cu uscător de păr.

Recepţia este deschisă nonstop şi oferă room service. Se pot organiza activităţi precum alpinism, schi şi călărie.

Centrul orăşelului Gheorgheni este la 7 km. Există zone de schi la distanţe care variază între 2 km şi 50 km de proprietate. Lacul Roşu este la o distanţă de 15 km.

Aeroportul din Târgu Mureş este la 105 km. Red Lake Inn asigură un serviciu de transfer de la aeroport cu un microbuz, la cerere şi la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.