Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Motelul Imola se afla la aproximativ 1 km de centrul orasului Gheorgheni din Harghita, fiind locul ideal pentru tursitii care vor sa se relaxeze si sa descopere locuri minunate. Numeroase obiective turistice se gasesc in apropierea motelului, printre care si Piata Libertatii la 1,7 km, Castelul Lazar la 4,8 km, Lacul Rosu la 27 de km, Cheile Bicazului la 30 de km, Salina Praid la 50 de km si Lacul Ursu la 60 de km. Aeroportul International Transilvania din Targu Mures se afla la 110 km distanta. Motelul pune la dispozitia oaspetilor 18 spatii de cazare, impartite in camera duble, triple si cvadruple. Fiecare dintre acestea dispune de televizor, minibar si baie proprie cu dus. Unele camera dispun si de balcon. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Motelul Imola pune la dispozitia oaspetilor un restaurant perfect pentru turistii ce vor sa deguste diverse preparate traditionale unguresti, dar si preparate din meniul international. Suplimentar, motelul ofera oaspetilor parcare privata, gradina, terasa, facilitati de gratar si teren de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Free parking
Non-smoking rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Non-smoking throughout
Family rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.