Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Hintz Transilvania

Descriere

Situata in centrul orasului Fagaras , la doar 5 minute de mers pe jos ( 400 metri) de Cetatea Fagaras , Casa Hintz Transilvania pune la dispozitia turistilor facilitati de cazare deosebite pentru cei ce vor sa descopere Tara Fagarasului.

Toate spatiile de cazare au un stil unic, sunt echipate cu toate dotarile necesare unui sejur de relaxare si ofera o superba vedere asupra centrului vechi al orasului Fagaras.
Toate camere au baie privata, TV si canale prin satelit, miniracitor si internet WI-FI.

Camera dubla superioara cu canapea extensibila dispune de un pat queen cu dimensiuni de 160 x 200 cm si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 2 copii 0-12 ani sau 3 adulti si 1 copil 0-12 ani
Camera dubla superioara dispune de un pat queen cu dimensiuni de 160 x 200 cm Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 1 copil 0-12 ani .
Camera standard dispune de un pat matrimonial cu dimensiuni 140 x 200 cm. Capacitatea maxima de cazare este de : 2 adulti +1 copil 0-3 ani

La parterul pensiunii exista o cofetarie unde unde turistii pot savura prajituri sau cafea pentru a avea energie inteaga zi. Pranzul sau cina se pot servi la restaurantele din apropiere. Casa Hintz oferta turistilor un mic dejun savuros.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.