Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea La Lipoveanu Dunavat

Descriere

Pensiunea La Lipoveanu 3 se afla in Dunavatu de Jos, intr-un loc minunat din inima naturii. Beneficiind de o cladire moderna si o curte amenajata cu piscina, pensiunea ofera tot confortul pentru o vacanta de vis. Lacul Barcaz se afla la o distanta de 450 m fata de pensiune, iar Canalul Dunavat se afla la 2 km distanta de hotel. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea La Lipoveanu ofera cazare in camere duble sau twin. Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, incalzire centrala, TV, mini-bar, uscator de par. Unele camere au si balcon. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia. Penstru servirea micului dejun, restaurantul pune la dispozotie un meniu a la carte. Pentru relaxare, pensiunea ofera o piscina in aer liber, terasa la soare, bar si gradina. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Suplimentar, pensiunea ofera si jucarii pentru piscina, lounge cu TV, camera de bagaje, fax, copiator, calcatorie, spalatorie, sali de conferinta si de petreceri, pescuit, biblioteca si zona de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Garden
Luggage storage
Terrace
Swimming pool
Free parking
24-hours front desk

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.