Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constantin Si Elena

Descriere

Pensiunea Constantin si Elena din Dunavatul de Jos ofera conditii de cazare confortabile in 8 casute si 2 camere in cladirea principala - total 30 locuri . Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, apa calda, frigider, sifonier, tot confortul. Se pot inchiria ambarcatiuni cu motor si insotitor, pentru plimbari in Delta Dunarii sau pescuit si se pot servi preparate pescaresti.Organizam plimbari off-road pe diferite trasee. ( Tulcea , Hristria , Cetatea Enisala . Este locul unde pescarul poate afla secretele deltei de la gazda si unde familia poate petrece un sejur placut. În cadrul pensiunii se pot organiza evenimente: team building, seminarii, conferințe, tabere școlare, zile de naștere. Organizam plimbari cu barca pe canale , iar copiii beneficiaza de plimbare gratuita. Beneficiati de piscina, foisor, parcare in curte, debarcader cu paza. , acces direct la ponton . Împrejurimile oferă atracţii pentru toate gusturile: Gura Portitei , Lacul Razim , Plaja Perisor , Sulina , Manastirea Cocos, Manastirea Celic Dere , Cetatea Halmyris , Cetatea Noviodunum , Mila 23 , Murighiol , Padurea Letea , Dunele de la Caraorman etc. Suntem interesați de o colaborare cu agenția dumnevoastră, în special pentru evenimente organizate, punând la dispoziție facilitățile menționate mai sus.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Garden
Luggage storage
Terrace
Swimming pool
Secured parking
Heating
Free parking
Sun umbrellas
Children's playground
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Sun loungers or beach chairs
Accessible parking
Designated smoking area
Express check-in / check-out
Restaurant (a la carte)
Sun terrace
Family Rooms
Children television networks
Bikes available

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.