Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARISTON HOTEL

Descriere

Hotelul Ariston face parte din complexul Importanne Resort şi oferă o plajă privată și o piscină la malul mării cu vedere panoramică. Proprietatea organizează excursii cu ghid la insulele Elaphiti. Accesul WiFi este gratuit în toate camerele și în toate zonele publice.

Fiecare cameră oferă aer condiționat și TV prin satelit. Toate unităţile de cazare au facilități de ceai și cafea, iar majoritatea oferă un balcon mare cu vedere la mare.

Barul în aer liber Beach & Lounge Bar, prevăzut cu scaune de răchită şi umbrele de soare, serveşte cocteiluri și gustări. De asemenea, aici puteţi savura micul dejun.

Restaurantul tip bufet Mediteraneo oferă o terasă cu vedere la Marea Adriatică și la terasa de la piscină. Restaurantul à la carte Zoë serveşte preparate mediteraneene.

Hotelul Ariston este situat în zona Babin Kuk a peninsulei Lapad, la numai 25 km de Aeroportul Dubrovnik. Oraşul vechi din Dubrovnik se află la 4,5 km.

Autobuzul spre centrul oraşului Dubrovnik are staţie la numai câţiva m şi circulă la fiecare 15 minute. Călătoria cu autobuzul durează numai 20 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Lift(s)
Bar
Safe
Change machine
Gymnasium
Massage
Outdoor swimming pool
Restaurant
Conference hall
Sauna
Room service
Laundry service
Internet access
Bathroom
Direct line telephone
TV
Beach hotel
Public transport
Mastercard
American Express
Town centre
Terrace
Rent a bike
Shops
Cloakroom
Number of flats (adjoining building)
Windsurfing

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.