Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kompas Dubrovnik Hotel

Descriere



Descriere

Situat pe malul pitoresc al golfului Lapad, cu vedere la Marea Adriatica, departe de aglomeratia orrasului, Hotel Kompas oferta o vacanta relaxanta la malul marii.

Localizare

Situat pe plaja la o distanta de 4 km de centrul vechi al orasului Dubrovnik si 23 km de aeroport.

Facilitati hotel

Cu un design modern - contemporan hotelul dispune de un spa wellness de lux, centru de conferinta pentru intalniri si evenimente, cu o capacitate de pana la la 420 de persoane, restaurant, 3 baruri, piscina in aer liber si piscina interioara.
Hotelul dispune de 173 de camere si apartamente cu bai private, balcon, TV cu ecran plat, minibar, uscator de par si aer conditionat, Wi-Fi gratuit, halate de baie si papuci, si ofera posibilitatea prepararii de ceai si cafea.

Website

https://www.adriaticluxuryhotels.com/hotel-kompas-dubrovnik/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.