Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Imperial Dubrovnik

Descriere



Descriere

Amplasat intr-o cladire istorica care datează din 1897, hotelul imbina farmecul de epoca cu stilul modern si se afla la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Banje.

Localizare

Hilton Imperial Dubrovnik este situat la doar un minut de mers pe jos de centrul vechi al orasului. Aeroportul Dubrovnik este la o distanta de 20 km.

Facilitati hotel

Restaurantul Imperial Terrace ofera un meniu tipic mediteraneean cat si o selectie de vinuri croate și internaționale.  Zona de lounge de la Executive Lounge dispune de o frumoasa terasa ce ofera o vedere panoramica la Marea Adriatica si zidurile vechi din Dubrovnik. Hotelul dispune de piscina interioara, centru spa-wellness, saune, hamam, sala de fitness si servicii de masaj. Facilitatile de evenimente ale acestui hotel includ un centru de conferinte si o sala de sedinte. Un serviciu de transfer de la/la aeroport este oferit la un cost suplimentar (disponibil 24 de ore).

Website

https://www.hilton.com/en/hotels/dbvhihi-hilton-imperial-dubrovnik

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.