Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Beach Hotel Sharjah

   Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Beach Hotel Sharjah este la doar 3 km de Centrul Comercial Gold Souk și pune la dispoziție o plajă privată și piscină în aer liber. De asemenea, oferă facilităţi de masaj şi un loc de joacă pentru copii.

Toate camerele şi suitele de la Hotelul Sharjah Beach sunt dotate cu TV prin cablu şi minibar. Fiecare cameră oferă facilităţi de călcat şi baie privată, iar cele mai multe camere au balcon cu vedere la mare.

Restaurant Le Petit Suisse este deschis zilnic pentru micul dejun tip bufet, prânz şi cină. De asemenea, există o cafenea la plajă și o grădină de ceai, unde se pot savura gustări ușoare și băuturi răcoritoare.

Oaspeţii se pot bucura de piscina mare a hotelului, prevăzut și cu piscină separată pentru copii. De asemenea, există un club de sănătate cu sală de gimnastică şi saună, o terasă la soare, iar oaspeții se pot bucura și de acces la plaja privată.

Beach Hotel Sharjah oferă un serviciu gratuit de transfer la centrele ambelor localități Sharjah şi Dubai. Este amplasat la 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.