Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Palace

Descriere

Hotel Palace este situat la intrarea in orasul Drobeta Turnu-Severin si reprezinta locatia ideala pentru turistii aflati in transit si pentru oamenii de afaceri din zona. Cu o arhitectura clasica si ferit de agitatia din central orasului, Hotel Palace este alegerea perfecta pentru un weekend relaxant. Portile de Fier I se afla la doar 9km departare de Hotel Palace. Oaspetii au acces gratuit la parcare. Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Palace a fost construit si mobilat complet in anul 2007. Hotel Palace dispune de 24 de camere, dispuse in 7 camere twin, 15 camere duble matrimoniale si 2 apartamente dotate cu TV LCD, aer conditionat, internet wireless. Restaurantul Hotelului Palace dispune de o capacitate de 350 de locuri si poate gazdui evenimente private precum nunti sau botezuri. Accesul la internet este gratuit in incinta hotelului. Suplimentar, Hotel Palace pune la dispozitie oaspetilor bar, terasa, sala de conferinte, loc pentru gratar, loc pentru pescuit, transfer catre aeroport, receptie deschisa non-stop.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
Business centre
Conference rooms
Free Wi-Fi
24-hours front desk
Non-smoking throughout

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.