Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Corona

Descriere

Hotel Corona este amplasat pe unul dintre bulevardele principale ale orasului Drobeta Turnu Severin, fiind locul ideal pentru turistii care vor sa viziteze cateva monomente ale naturii de-a dreptul fabuloase adunate in jurul orasului de pe Dunare. Numeroase obiective turistice se afla in apropiere de Hotel Corona, printre care si Muzeul Regiunii Portilor de Fier la 1,3 km, Cetatea Severinului si Palatul Cultural la 1,5 km, Insula Ada Kaleh la 23 de km, Parcul National Domoglet la 50 de km si Padurea de Liliac Ponoarele la 60 de km. Oaspetii Hotel Corona au acces la parcare gratuita. Clasificat la categoria 3 stele, Hotel Corona pune la dispozitia oaspetilor 25 de unitati de cazare, impartite in camere single si duble. Fiecare dintre acestea dispune de televizor, telefon, minibar, aer conditionat si baie proprie cu dus, uscator de par si halate de baie. Accesul Wi-Fi este disponobil gratuit in toata locatia Hotel Corona. Hotel Corona detine un restarant propriu tip bufet suedez, unde oaspetii pot servi diverse preparate traditionale romanesti, dar si preparate din meniul international. Suplimentar, oaspetii Hotel Corona pot beneficia de terasa, bar, camera de bagaje, fax si mini-market propriu.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Bar
Free parking
Fax
Non-smoking rooms
24-hours front desk
Ironing service
Non-smoking throughout
Designated smoking area
Facilities for disabled guests
Washer

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.