Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Flormang este localizat in Parcul Craiovita, pe malul lacului Balta Craiovitei din Craiova, intr-o zona verde si linistita. Cele mai importante obiective turistice din oras sunt la doar 2 km distanta, iar Aeroportul International Craiova se afla la 9 km distanta. Hotel Flormang ofera cazare de 3 stele in 51 de camera moderne, structurate in 35 de camera cu doua paturi, 10 camere cu pat matrimonial si 6 camere business, dintre care 2 au Jacuzzi in camera. Toate camerele sunt mobilate functional si au TV LCD cu programe prin satelit, minibar, baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Accesul la interent este gratuit in tot hotelul. Oaspetii Hotel Flormang beneficiaza de parcare publica gratuita. Restaurantul Hotel Flormang are 2 saloane, cu capacitate de 350, respective de 150 de locuri si este potrivit pentru organizarea de evenimente atat business cat si receptii sau cocktail-uri. Restaurantul hotelului ofera oaseptilor Hotel Flormang preparate din bucataria traditional romaneasca, care pot fi servite atat in cele doua saloane, pe terasa, cat si prin serviciu de Room Service. Cele 3 sali de conferinta ale Hotel Flormang au capacitatea de 30 de persoane fiecare si sunt echipate cu toate dotarile necesare evenimentelor de business. Hotel Formang ofera oaspetilor si o parcare subterana si un loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
TV
Lift
Room service
Camere de familie
Restaurant
Bar
Camere izolate fonic
Snack bar
Business centre
Menaj zilnic
Extinctoare
Serviciu de trezire
Telefon
Acces cu cardul
Fructe
Meniuri cu diete speciale (la cerere)
Check-in/check-out express
Vedere
Servicii de internet
Birou
Prosoape
TV cu ecran plat
Etaje superioare accesibile cu liftul
Fax/copiator
Securitate non-stop
Serviciu de transfer
Cafenea la proprietate
Acces cu cheia
Check-in/check-out privat
Patio
Vedere la lac
Transfer de la și/sau la aeroport
Terasă
Serviciu de călcătorie
Zonă pentru fumători
Grătar
Cameră de bagaje
Camere pentru nefumători
Încălzire
Hârtie igienică
Garderobă sau dulap
Baie privată
Factură disponibilă la cerere
Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private
Toaletă
Articole de toaletă gratuite
Aer condiţionat
Alarmă de fum
Duş
Izolare fonică
Etaje superioare accesibile doar pe scări
Mochetă
Spălătorie
Vedere la grădină
Plasă de ţânţari
Prânz la pachet
Vin/șampanie
Alarmă de securitate
Săli de conferinţă şi petreceri
Zonă de joacă înăuntru
Lounge/cameră cu TV comună
Recepţie deschisă nonstop
Intrare privată
Uscător de haine
Serviciu de trezire/ceas deşteptător
Vedere la oraș

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.