Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hostelul Sport este localizat pe strada Brestiei, numarul 25, la aproximativ 900 de metri de centrul orasului Craiova. Numeroase obiective turistice se gasesc in apropierea hostelului, printre care si Gradina Botanica la 350 de metri, Muzeul de Arta si Fantana Muzicala la 800 de metri distanta, Parcul Tineretului la 3 km, iar Aeroportul International din Craiova la aproximativ 8 km. Clasificat la categoria 3 stele, hostelul ofera oaspetilor servicii de cazare de calitate in 13 camere impartite in camere single, camere duble si apartamente. Fiecare dintre acestea dispun de televizor, minibar, telefon, frigider si baie proprie cu dus. Accesul Wi-fi este disponibil gratuit in toata locatia. Oaspetii pot beneficia de mic dejun, iar pranzul si cina pot fi servite la restaurantele din apropiere, cum ar fi Casa Ghincea, aflat la 700 de metri, Pizzeria Trevi aflata la 1 km distanta sau Le Baron, aflat la 2 km distanta. Suplimentar hostelul pune la dispozitia turistilor parcare gratuita, camera pentru bagaje, schimb valutar, iar contra unui cost suplimentar, oaspetii pot beneficia de fax, serviciu de spalatorie sau calcatorie si seif.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Free parking
Fax
Free Wi-Fi
Safety deposit box
24-hours front desk
Non-smoking throughout
Grădină
Terasă
Camere pentru nefumători
Spălătorie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.