Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voco Doha West Bay Suites

Descriere

Proprietatea oferă o selecție de studiouri de lux, apartamente cu unul, două și trei dormitoare cu servicii complete, repartizate pe 46 de etaje, cu mobilier și accesorii personalizate din Italia. Toate camerele și suitele de lux sunt bine amenajate, cu zone de living și de luat masa separate, precum și cu o bucătărie complet echipată.
Facilitati hotel
Toate suitele sunt dotate cu acces gratuit la internet Wi-Fi, recepție și servicii de concierge 24/7 și acces la facilități de agrement, cum ar fi un club de sănătate, un club pentru copii, o sală de jocuri și facilități de conferințe.
Restaurantul emblematic, The Social, are un concept de luat masa în interior și în aer liber și aduce la Doha cele mai bune preparate autentice din bucătăria din Vest, Est și Orientul Mijlociu, cu un meniu à la carte și o ofertă unică de mic dejun.
Localizare

Stadionul Qatar Sports Club se află la 1,4 km de voco Doha West Bay Suites, un hotel IHG. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hamad (HIA), situat la 12 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.