Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Retaj Salwa Resort & Spa

Descriere

Situat la mai puțin de 14 km de Dragon Mart, Retaj Salwa Resort & Spa din Doha oferă un teren de tenis, precum și WiFi gratuit. Proprietatea se află la aproximativ 15 km de Grand Mall Qatar, la 16 km de Wathnan Mall și la 17 km de Aspire Sports Academy. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o recepție deschisă nonstop, un serviciu de room service și un depozit de bagaje.
Facilitati camera

Toate camerele de la Retaj Salwa Resort & Spa sunt dotate cu o zonă de relaxare și un TV cu ecran plat. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite. Camerele de la Retaj Salwa Resort & Spa includ aer condiționat și un birou.

Facilitati hotel
La proprietate se servește zilnic un mic dejun tip bufet. Oaspeții se pot bucura de o masă la restaurantul intern, care servește o varietate de mâncăruri internaționale și oferă, de asemenea, opțiuni halal.
Retaj Salwa Resort & Spa oferă o serie de facilități de wellness, inclusiv o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness.
La proprietate sunt disponibile facilități sportive, precum un teren de minifotbal, un teren de volei, polo pe apă și animație pentru copii.
Localizare

Jassim Bin Hamad Stadium at Al Sadd Club is 20 km from Retaj Salwa Resort & Spa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.