Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QABILA WESTBAY HOTEL

Descriere

Acest hotel luxos de 5 stele are o amplasare ideală pe promenada Corniche, în zona prestigioasă West Bay. Oferă camere spaţioase, restaurante excelente şi un spa luxos. Camerele moderne au TV cu ecran plat. Aeroportul Internaţional Hamad este la 20 de minute de mers cu mașina.
Localizare

Aeroportul Internaţional Hamad este la 20 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Centrul de wellness ultramodern oferă vedere la oraș și la Golful Persic. În plus, oaspeţii se pot relaxa la piscina interioară. La ForKnife, oaspeţii pot savura micul dejun, prânzul şi cina, iar în zilele de vineri se pot bucura de un brunch pentru toată familia. Hotelul West Bay Doha pune la dispoziţie o parcare gratuită.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Qabila Westbay Hotel by Marriott sunt spaţioase şi au zonă de relaxare şi chicinetă cu facilităţi de ceai şi cafea. Băile includ articole de toaletă moderne. Hotelul Mövenpick West Bay Doha respectă programul de dezvoltare durabilă Green Globe, economisind resursele naturale pentru a contribui la protecţia mediului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.