Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Brand Didim

Descriere

Brand Otel se găsește în Didim, la 8 minute de mers pe jos de Plaja Altinkum, și are o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Proprietatea se află la aproximativ 2,8 km de Portul de agrement Didim, la 24 km de Băile din Faustina și la 25 km de Miletos. Proprietatea oferă servicii de transport de la/la aeroport, precum și un serviciu de închirieri auto. La acest hotel, camerele sunt echipate cu birou, televizor cu ecran plat, baie proprie, lenjerie de pat și prosoape. Baia proprie oferă un bideu. Camerele de la Brand Otel au climatizare și un dulap pentru haine. Personalul de la recepție, vorbitor de engleză britanică, rusă și turcă, vă stă la dispoziție la orice oră din zi. Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de Brand Otel se numără Plaja Second Bay, Plaja Third Bay și Piaţa Delfin. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 71 km de acest hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.