Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunshine Village

Descriere

LOCALIZARE
Hotel Sunshine Village este format dintr-o serie de cladiri albe ,se afla la 200 m de cel mai apropiat parc acvatic ,la 250 m de plaja de nisip si pietris, la cativa pasi de diverse magazine si restaurante. Satul Kutulufari este la 650 m de complex.

FACILITATI
receptie deschisa nonstop, 2 restaurante, bar cu terasa in aer liber, salon de televiziune prin satelit,gradina,piscina in aer liber cu sezlonguri,bar la piscina,piscina pentru copii,tobogan cu apa,piscina interioara incalzita,piscina pe acoperis,spa si centru de wellness,sala de fitness,sauna,teren de tenis,teren de joaca pentru copii,zona de joaca inauntru,camera de jocuri,sesiuni de yoga,darts,biblioteca,facilitai pentru persoane cu mobilitate redusa,birou de turism,schimb valutar,camera de bagaje,serviciu de concierge,zona pentru fumatori
Servicii si facilitati cu plata : sauna,baie turceasca/baie de aburi,cada cu hidromasaj/jacuzzi,masaj,inchirieri biciclete/auto,zona (tenis, fotbal, volei, badminton) multifunctionale de sport tenis de masa, masa de biliard

RESTAURANT
Sunshine Village se afla la cativa pasi de diverse restaurante.

CAMERE
Ofera spatii de cazare cu decor traditional in stil grecesc si vedere la Marea Mediterana,complet echipate, cu aer conditionat(contra cost),TV cu ecran plat cu canale prin satelit/cablu/,telefon cu linie directa,mesageria vocala,internet fara fir,birou ,seif si bai private cu dus, uscator de par.
Camera single : un pat dublu. decor traditional in stil grecesc si vedere la Marea Mediterana. aer conditionat (supraincarcare) , internet fara fir. televiziune prin satelit.
Camera de familie : un pat dublu si trei paturi twin, decor traditional in stil grecesc si vedere la Marea Mediterana, aer conditionat (supraincarcare), internet fara fir,televiziune prin satelit.
Camera dubla : doua paturi duble,decor traditional in stil grecesc si vedere la Marea Mediterana, aer conditionat (supraincarcare), internet fara fir,televiziune prin satelit.
Dubla standard cu vedere la mare : 1 pat dublu sau 1 pat de o persoana, canapea pat, zona de relaxare separata, birou,seif in camera, televiziune ,serviciu prin satelit. TV prin cablu/satelit, telefon cu linie directa, mesageria vocala. dus de mana,oglinda de machiaj,uscator de par. Facilitati de bun venit. Serviciu turndown. Cuptor cu microunde (la cerere). Aer conditionat. Control climatic. Camere pentru fumatori.
Suita cu doua dormitoare : 2 paturi duble sau 2 paturi de o persoana. Canapea pat. Zona de relaxare separata. Birou. Seif in camera. Televiziune - Serviciu prin satelit. TV prin cablu/satelit. Telefon cu linie directa. Mesageria vocala. Dus de mana. Oglinda de machiaj. Uscator de par. Facilitati de bun venit. Serviciu turndown. Cuptor cu microunde (la cerere). Aer conditionat. Control climatic. Camere pentru fumatori.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Garden
Luggage storage
24-hour front desk
Bar/lounge
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Multilingual staff
Beach umbrellas
Beach sun loungers
Poolside bar
Children's pool
Pool umbrellas
Pool sun loungers
Billiards or pool table
Free WiFi
Smoke-free property
Laundry Facilities
Beach towels
Tours/ticket assistance
Concierge services
Free self parking
Free breakfast
Television in common areas
Safe-deposit box at front desk
Outdoor Pool
Wheelchair accessible (may have limitations)
Arcade/game room
Elevator
Water dispenser
Outdoor tennis court
Reception hall
Tennis on site
Coffee shop or café

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.